PSL Pirinen Oy Metsäläntie 85 83880 Kajoo

Rakennusliike, joka urakoi Juuasta Joensuuhun ja koko Suomeen

PSL Pirinen on rakennusliike, joka työskentelee ensi sijassa yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin Joensuun seutukunnasta aina koko Suomeen asti. Tulemme mielellämme projektiisi pääurakoitsijan tehtävään, mutta myös osittaiset rakennusurakat otetaan mielihyvin vastaan. Toimimme sekä uudisrakennushankkeissa että rakennussaneerauksissa kuten peruskorjauksissa, laajennuksissa ja remonteissa – saat tarkemman kuvan rakennusliikkeemme työskentelystä tutustumalla referensseihimme.

Hotelleja, kauppoja, ravintoloita, taloja – rakennusliikkeestämme on moneksi

Rakennusliikkeemme on toteuttanut vuosien saatossa monia ratkaisuja monenlaisille asiakkaille. Asiakaslistaltamme löytyy niin hotelleja, alan rakennusliikkeitä, julkisen tahon toimijoita kuin kauppojakin. Vaatimukset vaihtelevat ja välillä törmätään haastaviinkin tehtäviin. Tällaisista projekteista selvitään onnistuneesti pitkän kokemuksen ja rakennusalan asiantuntemuksen tuomalla varmuudella.

Tiesitkö, että meillä on myös puusepänliike, joka voi valmistaa kohteeseesi laadukkaat mittatilauskalusteet? Ota yhteyttä, kerromme lisää rakennusliikkeestämme. Toimipaikkamme ja verstaamme sijaitsevat Juuassa, Joensuun lähettyvillä, mutta yrityksemme liikkuu koko maan alueella.

Rakennussaneeraus

Meiltä voit tilata yritystilojesi saneerauksen, joko perusteellisen tai pienimuotoisemman. Lue lisää!

psl pirinen oy rakennusliike