PSL Pirinen Oy Metsäläntie 85 83880 Kajoo

Saneerausta Juuasta Joensuuhun ja koko Suomeen

PSL Pirinen palvelee yrityksiä monipuolisissa saneeraustehtävissä niin suurissa kuin pienissäkin kohteissa Joensuun sekä koko Suomen alueella. Olemme saneeranneet mm. kauppoja ja ravintoloita, joissa olemme toimineet myös pääurakoitsijana. Rakennusliikkeemme pystyy toteuttamaan haastaviakin ja suuria rakennussaneerausratkaisuja kokeneen ja ammattitaitoisen työtiimin voimin. Rakennamme vanhasta uudempaa, parempaa ja toimivampaa laadukkaita materiaaleja ja kestäviä työtapoja käyttäen. Referenssit-sivulta löydät muutamia saneerauskohteitamme – tutustu!

Tarvitaanko saneerauskohteessasi myös uusia kalusteita?

Rakennusliikkeemme yhteydessä toimii puusepänliike, joka valmistaa laatutyönä puusta erilaiset mittatilauskalusteet. Verstaallamme tehdään ovia, ikkunoita, portaita, penkkejä ja monia muita kalusteita. Kaikki valmistetaan kohteen mittojen mukaan tyylikkäiksi ja kestäviksi tuotteiksi. Luonnollisesti hoidamme myös kalusteiden asennuksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun saneeraus alkaa olla ajankohtainen! Ryhdymme mielellämme toteuttamaan saneeraushankettasi, sijaitsi työmaasi sitten missä tahansa Suomessa.