PSL Pirinen Oy Metsäläntie 85 83880 Kajoo

Kokenut rakennusalan pääurakoitsija palveluksessasi Juuasta Joensuuhun ja koko Suomeen

PSL Pirinen Oy on Pirisen perheen omistama rakennusliike. Toimipaikkamme ja verstaamme sijaitsevat Juuassa, Joensuun seutukunnassa, josta käsin tuotamme korkealaatuisia rakennuspalveluja kaikkialle Suomeen. Olemme toimineet vuosikymmenien ajan pääurakoitsijana monissa alan hankkeissa, joissa on saneerattu vanhaa ja rakennettu uutta. Meillä on myös puusepänliike, joka valmistaa mittatilauskalusteita kohteen mukaan. Asiakkaitamme ovat yritykset ja julkinen sektori, suuret rakennusyritykset sekä arkkitehdit, tarvittaessa palvelemme myös kotitalouksia.

Laadukas rakentaminen ja laadukkaat puutuotteet

Toiminta-ajatuksemme tähtää laadulla toteutettuun rakentamiseen ja puutuotteisiin. Työlle asetetut aikataulut ovat meille tärkeitä, sillä haluamme osaltamme varmistaa hankkeiden sujuvan etenemisen suunnitelmien mukaan. Kaikessa, mitä teemme, lähtökohta on asiakkaidemme toiveissa ja tarpeissa. Palvelumme räätälöidään mahdollisimman joustavaksi, kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivaksi.

Ympäristö huomioiden

Asiakkaidemme tyytyväisyyden lisäksi ympäristön hyvinvointi on meille tärkeää. Lajittelemme kaiken työstämme syntyvän jätteen, ja polttoon sopiva jäte hyödynnetään energiaksi verstaamme lämmittämisessä.

Tiimi täynnä osaavia ammattilaisia

Teemme työtä oman perheen voimin, mutta työtiimi täydentyy isompien kohteiden kohdalla keikkaluonteisista apukäsistä. Parhaillaan urakkaan saattaa osallistua noin kolmisen kymmentä rakennusalan ammattilaista, joiden käsissä syntyy taatusti hyvää jälkeä.

Etsitkö työmaallesi pääurakoitsijaa?

Ota yhteyttä meihin!

Meistä saat kokeneen pääurakoitsijan ja yhteistyökumppanin erilaisiin rakennusprojekteihin. Toimialueemme kattaa Joensuun seudun lisäksi koko maan.